Valuta:
home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Retourbeleid
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, mits de klant het product gekocht via onze postorder, call center, of website en het is binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.
Voor het retourneren van goederen, neem dan eerst contact met ons om de problemen die je ondervindt 90% van de tijd dat we in staat zijn om te sorteren op het probleem te bespreken, zonder dat u iets terug te sturen.
Retourbeleid
Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Dirty items zal worden teruggegeven aan de klant, zonder evaluatie.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Bovendien moet Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. we zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.
Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u e-mail worden verzonden. Zodra we terug ontvangt het item, zullen wij uw verzoek uitwisseling item terug naar u zonder opladen extra verzendkosten.
Zodra wij uw retour ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen you.If u wilt om items te wisselen om een ​​andere stijl, je zou hebben om uw items terug te keren voor een refu nd (volgens Return beleid) en een nieuwe bestellen voor de stijl die u verkiest.
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug naar u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Orderannulering
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we allemaal bestelling te verwerken zo snel mogelijk binnen 24-48 uur na orderss plaatsing, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.
Terug
Copyright © 2018 www.wij-rotterdam.nl. All Rights Reserved